Brahegatan 10

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

198 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ta chansen att hyra denna kontorslokal på 198 kvadratmeter och bli en del av Stockholms innerstadspuls.

Ett stenkast från både Stureplan och Humlegården finner ni denna kontorslokal på 198 kvadratmeter. Lokalens utformning erbjuder både flexibilitet och modernitet med dels öppna kontorslandskap och dels mötesrum. Denna strategiska utformning visar sig genom att optimera lokalens alla ytor och ni som företag har möjligheten att anpassa lokalen helt efter erat behov. Ett härligt ljusinsläpp från lokalens fönster bidrar även till en öppen känsla. Utanför fastighetens dörrar finns ett gediget utbud av restauranger, kaféer och butiker som bidrar till lokalens optimala läge för både medarbetare och framtida kollegor.

Ytor

  • Total yta:

    198 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skvalberget 33

Byggår:

1965

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

7 av 8

Teknisk information

Takhöjd:

2,75 m

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Humlegården ligger ett stenkast från fastigheten och ger möjligheten till att njuta av en lunch eller en promenad utomhus.

Företag i närheten:

By Malina, DIS Inredning, Supper Stockholm, Coffee Gallery, Hillenberg

Parkeringsmöjligheter/garage:

Enkelt tillgängligt med bil via Karlavägen och Birger Jarlsgatan som leder ut till E4/E20 och E18. Fastigheten har ett eget garage med parkeringsplatser för bilar och cyklar.

Närservice:

Butiker, caféer och restauranger finns det mängder att välja mellan precis utanför fastighetens dörrar.

Kommunikationer

Östermalmstorgs tunnelbana ligger 150 meter från entrén. Flertal innerstadsbussar stannar i området. Stockholms central nås på 2 minuter med t-banan eller 15 minuters promenad. Här möts alla inrikeståg och med Arlanda Express är du på flygplatsen på 20 minuter
Brahegatan 10

Om Avanti

Med över 100 års gemensam erfarenhet inom fastighetsbranschen har Avanti Partners som ambition att bli den ledande rådgivaren inom uthyrning och hyresgästrådgivning. Vi värdesätter stort de kunder vi jobbar med och strävar efter långsiktiga relationer där resultaten är tydliga. För att göra detta arbetar vi i team och sätter ihop det team som passar bäst till varje projekt. Genom kunskap från både fastighetsägar- och hyresgästsidan kan vi erbjuda flexibla och nytänkande lösningar som passar just er och ert företag. Vi arbetar alltid med energi, närvaro och glädje och är drivande i varje projekt vi gör. Välkommen som kund hos oss!

Fler annonser från Avanti