Stjärntorget

Arenastaden , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 - 8 000 m²

Hyra

Tillträde

2025-01-01

Beskrivning

  • Kontor

Nyproducerade, miljöcertifierade och flexibla kontorslokaler med beräknad inflyttning 2025. Granne med Mall of Scandinavia och Arenastaden!

I ett av Storstockholms bästa lägen, på gränsen mellan grönska och stad, växer äntligen ett nytt grannskap fram. Kombinationen av miljöcertifierade, välplanerade hus, grönska och såväl smidiga cykel- och promenadvägar som tåg, tvärbana och så småningom tunnelbana gör Ballongberget till ett fantastiskt område för både arbete och fritid.

Ballongberget ligger precis intill Arenastaden och Mall of Scandinavia i Solna. Här har vi snart chansen att bjuda in till toppmoderna kontor invid ett livfullt torg. Arenastaden har snabbt blivit ett av regionens mest besökta områden och många stora företag har placerat sina huvudkontor här, bland andra SEB, ICA, Telia, Siemens och Vattenfall.

Om du behöver ta dig lite längre finns såväl Solna station som tvärbana och tunnelbanans kommande gula linje på ett par minuters gångavstånd. Med närhet till Frösundaleden och E4 är även vägförbindelserna mer än goda, men när du kommer till Ballongberget känns det påfallande bilfritt, eftersom de gömts under mark.

Övrig information

Övrigt:

OBS Fastigheten kommer att ligga mellan Ballonggatan och Kolonnvägen i Arenastaden (ej på Stjärntorget).

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 3 000 8 000

Ytbeskrivning

3 000-8 000 kvm

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

2025-01-01.

Utförande

Byggår:

2024

Planlösning:

Nyproducerade och flexibla kontorslokaler där möjligheten finns att hyra hela huset eller ett eller flera kontorsplan.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Närheten till Råstasjön och Hagaparken inbjuder till fina löprundor eller promenader i naturen. I närheten finns även badhus och gym.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage för bilar och cykelparkering med omklädningsrum finns i fastigheten.

Närservice:

Ballongberget ligger precis intill Arenastaden och Mall of Scandinavia i Solna. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 kvm samt filmstaden Scandinavia som har Sveriges första kommersiella IMAX® . I området ligger även Quality Hotel Friends med 400 hotellrum och 22 konferensrum.

Kommunikationer

Solna station, tvärbana och tunnelbanans kommande gula linje ligger endast på ett par minuters gångavstånd. Med närhet till Frösundaleden och E4 är även vägförbindelserna mer än goda.
Stjärntorget

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 59 miljarder kronor. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter