Bjäre plats 13

Hyllie , Vintrie
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

263 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nya, ljusa kontorslokaler på helt eget våningsplan om 263 kvm med otrolig utsikt, närhet till service och kommunikation!

Nu kan ert företag bli första hyresgästerna i nybyggda lokaler i The Gate på Bjäre plats mellan Svågetorp och Hyllie. Moderna lokaler med fantastisk utsikt över Hyllies omgivningar, bron och öppna landskap. Med ett helt eget våningsplan på 263 kvm har du utsikt och ljusinsläpp från höga fönster åt samtliga väderstreck. Pentry med diskmaskin. Planritning är endast ett exempel, väggar går att anpassa efter era önskemål om öppen- eller rumsindelad planlösning. Inflyttning är möjlig omgående eller enligt önskemål. Parkering finns vid fastigheten och ett garage kommer byggas. Byggnaden kommer få fler huskroppar uppförda bredvid sig. The Gate är uppförd med stort miljöengagemang och är en miljöbyggnad med gröna tak, solceller, laddstolpar, med mera.

Ytor

  • Total yta:

    263 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenekullen 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Här blandas handel och service med kontor, bostäder, kommande parker och öppna landskap. Optimalt kommunikationsläge för kontor med närhet till kollektivtrafik, större trafikleder och trafik till Danmark.

Närservice:

I området finns gott om service både på intilliggande Svågertorp och Emporia. Stort utbud av handel, shopping, restauranger, nöje och mycket mera på shoppingcentret, Malmö Arena, Malmömässan och dess omgivning.

Kommunikationer

Promenad och cykelavstånd till stationerna Svågertorp och Hyllie för kollektivtrafik via tåg och buss till resterande Skåne samt Danmark. Endast en minut till Yttre- och Inre Ringvägen med bil.
Bjäre plats 13

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor