Fabriksgatan 7

Gårda , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Enlig överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik kontorslokal om 100 kvm med möjlighet att designa efter din efterfrågan!

Välkommen till Fabriksgatan 7!

Från och med januari 2022 har du chansen att hyra en egen unik kontorslokal i ett kontorshotell med många förmåner. Lokalen är lämpad för upp till 30 personer och är 100 kvm och har med sina fönster och takhöjd (3,60 m) ett otroligt ljusinsläpp. Nästa hyresgäst har möjlighet att designa fritt med kontorsmöbler, där kontorsmöbler och installation, där allt ingår i hyran.

2 kök, 6 WC, dusch och mötesrum finns att tillgå i kontorshotellets gemensamhetsytor. Då denna lokal är placerad längst ner i korridoren och har ett kök direkt utför, så används det oftas enbart av hyresgästen i denna lokal.  

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enlig överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

RS Components AB, Creditsafe Sverige, Oddcoll AB, Aptoma As

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i området

Närservice:

Lokalen är belägen med god närhet till Centralstationen och Göteborgs centrala delar där det finns ett gott utbud av service. Lunchrestauranger finns det gott om i området

Fabriksgatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner