Rudsjöterrassen 1

Haninge , Handen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

299 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enl. överenskom

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Yta för starkt koncept inom F&B. Optimalt läge mot Haningeterrassen, Tritons plats och bussterminalen.

Butikslokal som kan skräddarsys och anpassas för café, restaurang, deli eller bageri med husets bästa läge i hörnet mot framtida Tritons plats och en av entréerna till nya bussterminalen samt bostadsprojektet Haningeterrassen. Lokalen är långsmal i sin utformning med god exponering och mycket glas mot gatan samt egen entré direkt från gatan. Generös takhöjden ger lokalen rymd och en mycket inbjudande känsla. Lokalen har god access till lastintag. Ytorna kan anpassas helt efter tillträdande hyresgäst och koncept. Bilden visar endast en visionsbild på en restaurangmiljö men lokalen har förutsättningar för ett flertal olika verksamheter. Fastigheten Najaden är en blandfastighet med olika hyresgäster såsom kontor, vård, utbildning och hotell. Man etablerar även ett äldreboende i fastighetens södra del. Mixen av hyresgäster ger ett bra flöde av människor som rör sig i fastigheten, både de som arbetar i den och de som har anledning att besöka den.

Ytor

  • Total yta:

    299 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enl. överenskom

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderbymalm 3:462

Byggår:

1983

Renoveringsår:

1987

Våningsplan:

5

Planlösning:

Lokalen har en flexibel planlösning och kan anpassas för att skapa en skräddarsydd butikslokal för olika typer av verksamhet och koncept. Lokalen har bra förutsättningar och god exponering med många och stora fönsterpartier i hörnläge mot Rudsjöterrassen, det som i senare skede blir Tritons plats och entrén till den nya bussterminalen. Egen entré från gatan samt möjlighet till entré från trapphuset.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten Najadens läge kan knappast bli bättre, precis intill framtidsområdet Haningeterrassen, Handens pendeltågsstation och Handenterminalen, samt närhet till Nynäsvägen, Gudöbroleden och Haningeleden/Jordbrolänken. Najaden kommer att genomgå en omfattande modernisering med renovering av fasader, fönsterpartier, tekniska installationer m.m, med start 2016. Detta kommer att ske etappvis och det kommer även att skapas flera nya butikslokaler i gatuplanet. Även närområdet förändras och blir en ny stadskärna och mötesplats i och med skapandet av den nya Haningeterrassen, med bostäder för över 1 000 invånare, ny bussterminal, restauranger, nöjen, biograf och integrering av pendeltågsstationen. Utöver detta ger serviceutbudet i Haninge Centrum med drygt 80 butiker, restauranger m.m. på gångavstånd, samt Rudans friluftsområde inpå knuten ett läge med mervärden utöver det vanliga.

Närservice:

I Najaden ligger Quality Hotel Winn Haninge med 115 hotellrum och restaurang Q som serverar frukost, lunch och middag. De har även konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer och en loungebar med biljard, dart och spel för trivsam after work. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudasjön. I fastigheten finns även friskvårdsanläggningarna iTrim och Najadens Fitness Center, med gym, personlig träning och gruppträning, samt friskvård i form av naprapat, massör, medicinsk fotvård, solarium m.m. I Najaden finns även bankkontor och tandläkare, och på promenadavstånd ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger som erbjuder all privat och offentlig service man kan önska. Här finns bank, post, valutaväxling, tandläkare, apotek, läkarmottagning, matbutik, systembolag, m.m.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från Najaden: - Precis intill fastigheten ligger Handens pendeltågsstation, som är en del av sträckan Nynäshamn - Stockholm - Bålsta. - Bredvid Najaden ligger även Handenterminalen, Haninges nav för bussar, som håller på att moderniseras för att integreras i den nya Haningeterrassen som byggs precis intill fastigheten. - Najaden nås enkelt med bil genom närheten till såväl Nynäsvägen och Gudbröleden som Haningeleden/Jordbrolänken. Intill fastigheten finns parkeringsplatser i varm- och kallgarage, samt utomhusparkering. - Det finns även ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar som leder till och från Najaden.
Rudsjöterrassen 1

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB