Kungsholmsgatan 19

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

61 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig och yteffektiv lokal om ca 61 kvm med mycket centralt läge på Kungsholmen; god närhet till T-bana, butiker, restauranger etc.

Charmig kontorslokal om yteffektiva 61 kvm belägen i ett centralt och trevligt område på Kungsholmen. Lokalen har bland annat; - Ljusa ytskikt - Pentry med matplats - WC - Duschkabin - Förvaringsutrymme - Två st. rymliga kontorsrum (alt. ett kontorsrum och ett mötesrum) - Fönster ut mot gatan i kontorsrummen Här sitter ni i trevlig kontorslokal med ett centralt och trevligt läge på Kungsholmen. En promenad på endast ca. 10 minuters till Centralstationen (1 min till T-bana Rådhuset). Varmt välkommen att kontakta oss för mer infomration och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    61 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket attraktiv adress där du med endast en kort promenad når city och T-centralen, tillika Norr Mälarstrand och Riddarfjärden.

Närservice:

Utmärkt läge på Kungsholmen med närhet till all tänkbar service. Gångavstånd till Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker och restauranger. Ett flertal trevliga caféer, restauranger, apotek, banker och matbutiker finns i området.

Kommunikationer

Du finner all kommunikationer med tunnelbana, gröna och blå linjen, och flertalet innerstadsbussar i direkt närhet. Rådhuset t-bana: 1-2 min promenad bort T-centralen: ca 10 minuter bort till fots Busshållplats Pipersgatan belägen alldeles utanför fastigheten. Buss 54 mot Rindögatan (via T-centralen) samt Reimersholme (via Rådhuset, Fridhemsplan).
Kungsholmsgatan 19

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA