Fridhemsgatan 35

Fridhem , Sala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 303 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Nu finns chansen att etablera er verksamhet i stort företagsområde med närhet till Sala centrum.

På Fridhemsgatan 35 erbjuds nu stor lokalyta i markplan med mycket goda förutsättningar för butiksverksamhet. Här kommer ni befinna er i ett stort företagsområde med flertalet större aktörer så som Jysk, Jem & Fix, och Dollarstore. Närmsta grannar i samma byggnad är Happy Homes och Merkonomen. De anpassningsbara ytorna om 1 303 kvm erbjuder möjlighet till egen entré från gatan och ljusinsläpp från fönsterna i fil. För den som söker en mindre yta kontakta ansvarig uthyrare för vidare dialog. Med närhet till flera riksvägar och kommunala färdmedel erbjuds en god tillgänglighet för kunder och besökare. Intresserad av visning eller mer information? Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare!

Ytor

  • Total yta:

    1303 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Utfarten 1

Byggår:

1972

Teknisk information

Takhöjd:

3,5 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Sala kommun, i Västmanland, har ca 23 000 invånare och är bland annat hem till Sala silvergruva som än idag drar många turister till orten. I tätortens centrala delar finns många äldre byggnader bevarade samtidigt som det finns omfattande utvecklingsplaner i kommunen gällande bostäder, handelsplatser, besöksnäring och näringsliv de kommande åren. Med bil är restiden till Västerås och Enköping cirka 30 minuter samt cirka 45minuter till Uppsala, vilket gör Sala till en naturlig pendlingsort i strategiskt bra läge.

Närservice:

Fastigheten är belägen i ett etablerat verksamhetsområde med brett utbud av handel och affärsverksamhet. I närområdet återfinns bland andra Jysk, Mekonomen, Dollarstore, Byggmax, Ahlsell och Lidl. I Sala bedriver många välkända och mer lokala varumärken sin verksamhet och du kan hitta det mesta inom nära avstånd. Galleria Sala Torg ligger bara 1.7 km från fastigheten och där du hittar ett stort utbud av servicetjänster.

Kommunikationer

Vid Sala möts riksväg 70, riksväg 72 och riksväg 56 vilket möjliggör för god tillgänglighet med bil. Närmsta busshållplats ligger endast 200 m från fastigheten. Här trafikerar Silverlinjen, som passerar samtliga stadsbuss-stationer på orten. Här passerar exempelvis också linje 848 mellan Uppsala Centralstation och Sala Station. Till Sala järnvägsstation är det inte mer än 2 km. Här passerar Upptågen, SJ och Mälartågen med ett brett utbud av destinationer inom landet. Stockholm-Västerås flygplats är närmaste flygplats för utrikesflyg. Arlanda nås dock under en timme med SJ InterCity-tåg eller med bil.
Fridhemsgatan 35

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB