Florettgatan 12

Berga Helsingborg , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

435 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Lagerlokal om ca 435 kvm på Berga passande för ett e-handelsbolag eller liknande verksamhet.

Lagerlokal om ca 435 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lagret är ca 395 kvm och kontor på ca 42 kvm. Ett entresol finns och används idag som utställning/showroom men kan användas som kontor. Möjlighet att riva entresol finns för att få mer yta på höjden. Det finns två markportar mot innergården. Fiberanslutning finns i fastigheten Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg.

Ytor

  • Total yta:

    435 m2

Ekonomi

Tillträde:

Diskuteras

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kroksabeln 18

Omgivning

Närservice:

Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.
Florettgatan 12

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor