Östra Förstadsgatan 52

Värnhem , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

279 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Attraktivt butiksläge vid Värnhem!

Genomgående lokal för butik och/eller kontor. Lokalen har en flexibel yta och stora skyltfönster ut mot Östra Förstadsgatan. Kliv in i den trevliga butikslokalen som är belägen på ett attraktivt butiksläge mitt i Värnhem. I lokalen finner du en flexibel yta och stora skyltfönster. Läget är optimalt. Det är flera busslinjer som stannar i närheten både stadsbussar och regionbussar, samt precis utanför lokalen. Omgivningens utbud består av kaféer, butiker, restauranger, gym med mera.

Ytor

  • Total yta:

    279 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Quiding 19-20

Planlösning:

Butiksarean är ca. 279 kvm och har en flexibel yta som passar dem flesta. Lokalen har stora skyltfönster ut som ger bra exponering.

Omgivning

Omgivning/natur:

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

Närservice:

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.

Kommunikationer

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.
Östra Förstadsgatan 52

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor