Peter Myndes backe 16

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 208 m²

Hyra

Tillträde

Beräknat tillträde 1 okt 2023

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Välkomna till Rymden! - ca 1 200 kvm - 1 minut från tunnelbanan - 3 minuter från city - Service för både jobb och privatliv - Inflytt Q2 2023

I Rymden känns inget trångt. Här bor ett slags evighet.
Genomgående i huset är vidsträckta linjer och utrymmen som känns längre och större än de “borde” vara. Vartenda våningsplan har en
utsikt med något särskilt att erbjuda: även det under entréplan,
vilket på samma gång avskärmas från och blir ett med Hornsgatans myller genom stora fönster från golv till tak och dubbel takhöjd.
Och längst upp, där erbjuder takterrassen Yttre rymden en av Stockholms mer spektakulära utsikter över Riddarfjärden.

Samtliga våningsplan skapar unika kontorsmiljöer med utsikt i samtliga riktningar. Flexibilitet och ljus är ingen underdrift i den här pärlan på Södermalm.

Övrig information

Övrigt:

I Rymden ska du inte sakna något i serviceväg. Tvärtom – här ska du kunna ta del av sådant som du kanske annars inte gjort, eller hunnit med. Som hyresgäst i Rymden betalar du en serviceavgift för att bli husmedlem. Som husmedlem har du alltid tillgång till följande: - Gemensam reception med ett stort utbud av tjänster - Café där du kan köpa frukost, lunch och fika - Nätverkande och arbete i loungen - Inspirerande event och föreläsningar - Möjlighet till rumsservice med catering - Hyra av konferensrum till husmedlemspris - Hyra studio för poddinspelning eller livestreamade event till husmedlemspris - Cykelförråd - Omklädningsrum med dusch - Rymdens gym, där även lärarledda träningspass erbjuds - Den gemensamma takterrassen Yttre rymden.

Ytor

  • Total yta:

    1208 m2

Ytbeskrivning

Rymden är en plats designad för att tänka och skapa stort. Här kan människor kretsa runt både idéer och samarbeten som en måne runt en planet. De egna lokalerna är öppna och ljuset strömmar in från alla väderstreck, här finns möjlighet att skapa sitt drömkontor. I huset finns gemensamma utrymmen för allt från stora seminarier till en liten spontan tête-à-tête.

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
Tvättservice
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Beräknat tillträde 1 okt 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jupiter Mindre 14

Byggår:

1997

Renoveringsår:

2022

Planlösning:

Öppna ytor för öppna människor. Rymden är planerad för att människor ska kunna mötas. Både planerat och spontant. Så att idéer kan uppstå. Både planerat och spontant. Här finns en vision utan pliktskyldiga måsten tillbaka till skrivbordet. Rymden är oändliga möjligheter att möta människor och idéer överallt.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Kommunikationer

Det är enkelt att resa till Rymden! Är en minuts gångväg från Slussens tunnelbana långt? Svaret är relativt. Precis som tid och rum. Men i absoluta termer kan vi ändå konstatera att samtliga röda och gröna tunnelbanelinjer samt ungefär 200 bussar i timmen, stannar vid Slussen. Tio minuters promenad söderut ligger Södra station med tillgång till hela pendeltågsnätet. Och om du hellre cyklar så ligger Rymden på en tvärgata till Stockholms kanske mest populära cykelstråk: Götgatan. Mitt i City, på Söder. Det tar tre minuter att åka tunnelbana från Slussen till T-centralen. Och 8 minuter på elskoter, cykel eller med bil. Vill du flanera genom Gamla stan så är du där på 20. Men det går ju också bra att stanna, precis där du är.
Peter Myndes backe 16

Om Avanti

Med över 100 års gemensam erfarenhet inom fastighetsbranschen har Avanti Partners som ambition att bli den ledande rådgivaren inom uthyrning och hyresgästrådgivning. Vi värdesätter stort de kunder vi jobbar med och strävar efter långsiktiga relationer där resultaten är tydliga. För att göra detta arbetar vi i team och sätter ihop det team som passar bäst till varje projekt. Genom kunskap från både fastighetsägar- och hyresgästsidan kan vi erbjuda flexibla och nytänkande lösningar som passar just er och ert företag. Vi arbetar alltid med energi, närvaro och glädje och är drivande i varje projekt vi gör. Välkommen som kund hos oss!

Fler annonser från Avanti