Vaksala-Eke 75

Vaksala Eke , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

495 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Lager/insutrilokaler i populära Vaksala Eke

Nu finns chansen att förhyra höglager i storlekarna 109 kvm och 386 kvm med gemensamhetytor som lucnhrum och pentry som delas med andra hyresgästerm och som nås direkt inifrån lokalerna.

Ytor

  • Total yta:

    495 m2

Utförande

Planlösning:

Höglager om 109 kvm med gemensamhetytor som lucnhrum och pentry som delas med andra hyresgäster. Lokalen är utrustad med insudtriport.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten Vaksala-Eke 3:2 är ett nytt modernt industriområde beläget i nordvästra Uppsala nära avfarten till E4:an. Det har tidigare varit ett tegelbruk på platsen och originalbyggnaden från 1967 står kvar. Mellan 2011 – 2019 tillkom 8 st huskroppar och vi kommer att utveckla ytterligare två huskroppar de närmsta åren.

Företag i närheten:

Med endast 3 minuters bilfärd når du som hyresgäst populära Gränbystaden som erbjduer det mesta inom detaljhandel, livsmedel och närservice.

Kommunikationer

Bussförindelser finns längs med väg 288 som går pararellt med området. Du som hyresgäst har även snabb access till E4ans på och avfarter och välplanerade cykelvägar leder hela vägen fram till lokalerna från Centralstationen och Uppsala City.
Vaksala-Eke 75