Verkstadsgatan 7

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

462 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Hyreslediga Industri/verkstadslokaler i Boländerna

Nu finns möjligheten att förhyra industrilokaler med bra skyltläge i Boländerna. Lokalen uppgår till 462 kvm och bjuder på generös takhöjd och ljusinsläpp. Lokalen är utrsutad med industriportar om 4,5 m samt oljeavskiljare och faciliteter som omklädningsrum, kundmottagning/kontor och lunchrum.

Ytor

  • Total yta:

    462 m2

Utförande

Planlösning:

Industrilokal om ca 462 kvm. En etresolllösning är gjord i ovanför den inglasade kundmottagningen. Det finns även ett entresoll längre in i lokalen där omklädningsrum och lunchrum är placerade. Lokalen bjuder på gott om ljudinsläpp med stora fönsterpartier. Lokalen har en taköjd om ca 6.5 m och är utrustad med industriportar på husets fram och baksida.

Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är ett område där många företag i dagsläget väljer att ha sina arbetsplatser. Inslaget av bostäder är ännu marginellt och karaktären av industriområde kvarstår samtidigt som inslaget av handel har ökat alltsedan 1970-talets början. Idag är Boländerna ett utav Uppsalas främsta handelsområden.

Företag i närheten:

I området finns flertalet uppskattade restauranger samt ett högt utbud utav närservice. Ni tar er med en 2 minuters bilfärd tilI Boländernas handelsområde där ett brett serviceutbud med företag som bl. a IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Citygross, Stadium, Jula, Plantagen, Rusta m.m.

Kommunikationer

Från lokalerna finns täta bussförbindelser till Uppsala Centrum. Fina cykelbanor finns i alla riktningar och det är bara en 17 minuters promenad till centralstationen. Fastigheten har även mycket nära till E4:ans infart till Uppsala vilket gör det till ett mycket smidigt pendlarläge för den som åker bil från Knivsta, Märsta eller Stockholm.
Verkstadsgatan 7