Danmarksgatan 26

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 3 276 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerade Industrilokaler i Boländerna

Slakthusområdet uppförs nu i rask takt med inflytt som tidigast i september 2022. Du som hyresgäst har nu möjlighet att skräddarsy lokalerna utefter er verskamhet och möjligheterna är minst sagt många. Hyresvärden erbjuder industrilokaler i blandade storlekar där flexibiliteten är stor. HUS1: LOKAL 1: 266 kvm LOKAL 2: 366 kvm LOKAL 3: 288 kvm LOKAL 4: 388 kvm LOKAL 5: 413 kvm LOKAL 6: 507 kvm LOKAL 7: 217 kvm LOKAL 8: 318 kvm LOKAL 9: 206 kvm LOKAL 10: 307 kvm Lokalerna går att slås ihop till större enheter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 200 3 276

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Exempel på planlösningar kan vara många och i de bifogade ritningsbilagorna avseende en av byggnaderna i det kommande Slakhusområdet så ser vi ett lager/verkstadsutrymme i bottenplan med ytor från ca 135 kvm - 400 kvm. varje lokal har en entresollösning som passar utmärkt för tillhörande kontor eller personalutrymmen som omklädningsrum, lunchrum eller konferensrum. Lokalerna är flexibla och du som hyresgäst har möjlighet att få vara med från start och skräddarsy lokalerna utefter er verksamhet. Varje lokal kommer vara utrustade med industriportar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är ett område där många företag i dagsläget väljer att ha sina arbetsplatser. Inslaget av bostäder är ännu marginellt och karaktären av industriområde kvarstår samtidigt som inslaget av handel har ökat alltsedan 1970-talets början. Idag är boländerna ett utav Uppsalas främsta handelsområden.

Företag i närheten:

I området finns flertalet uppskattade restauranger samt ett högt utbud utav närservice. Ni tar er med en 2 minuters bilfärd tilI Boländernas handelsområde där ett brett serviceutbud med företag som bl. a IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Citygross, Stadium, Jula, Plantagen, Rusta m.m.

Kommunikationer

Från lokalerna finns täta bussförbindelser till Uppsala Centrum. Fina cykelbanor finns i alla riktingar och det är bara en 17 minuters promenad till centralstationen. Fastigheten har även mycket nära till E4:ans infart till Uppsala vilket gör det till ett mycket smidigt pendlarläge för den som åker bil från Knivsta, Märsta eller Stockholm.
Danmarksgatan 26