Sjöängsvägen 19

Norrviken , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 m²

Hyra

Från 3 500 kr/mån

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

För att möta behovet av flexibla kontor har vi färdigställt ytterligare en anläggning på Sjöängsvägen 19.

Just nu! Erhåll två hyresfria månader vid nytt avtal. Möbler, kaffe/te, fritt mötesrum och mycket mer ingår.

Precis intill Norrvikens pendeltågstation, i expansiva Sollentuna ligger ett av våra C/O-kontor. Med pendeltågsstationen ett stenkast bort och närheten till E4, E18 och Norrortsleden är kommunikationerna utomordentliga oavsett om du åker bil eller kollektivt.

På C/O Sollentuna delar du på gemensamma ytor som mötesrum och kök – men också unika affärsmöjligheter med andra på kontoret. Vi har också gjort det enkelt att flytta till C/O— vi står för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja jobba, vi tar hand om resten.

Stor tillgång på parkeringsplatser och en trevlig lunchrestaurang i området. Det kallar vi ett lyxigt all inklusive-kontor

Just nu erhåller du två hyresfria månader på ett avtal på 12 månader. I erbjudandet ingår följande: Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum samt tillgång till wi-fi och skrivare.

Du har även fri access till våra övriga C/O-anläggningar i Haninge, Kista, och inte minst även Göteborg.

Ytor

  • Total yta:

    4 m2

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Från 3 500 kr/mån

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nattvakten 3, 5-10

Renoveringsår:

2019

Planlösning:

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbara skrivbord samt ergonomiska kontorsstolar, där du kan stänga om dig.

Omgivning

Omgivning/natur:

Precis intill finns vackra skogs- och naturområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser under sommartid och en plogad skridskobana på vintern. Bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten finns inte! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkering för besökande och medarbetare. Företag kan också hyra egna parkeringsplatser.

Närservice:

Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.

Skyltläge:

Med mycket god exponering mot Norrviksleden är skyltläget utmärkt.

Kommunikationer

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga. Buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell. Pendeltåg: Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C: 20 minuter. Bil: Direkt anslutning till E4, Rotebroleden och Norrortsleden. Arlanda flygplats nås inom 20 minuter.
Sjöängsvägen 19

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop