Östersjövägen 13

Stillerydshamnen , Karlshamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 40 000 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Våra industrihotell är den optimala lösningen. Genom att dela byggnad med andra entreprenörer minskas kostnaderna.

Kundanpassade lokaler/logistikbyggnader.

Det attraktiva erbjudandet består i just marktillgång, elkapacitet och annan infrastruktur såsom järnväg med kombiterminal, europaväg och inte minst Karlshamns djuphamn som finns att tillgå för fler nya framtida investeringar.
 
Karlshamn/Blekinge ligger lite “off grid” utanför de klassiska godsstråken, och logistiken är beroende av vägtransporter på relativt överbelastade vägar. Men med hamnar med starkt växande flöden till Baltikum (Karlshamn) och via Polen (Karlskrona) kan regionens logistik expandera, bland annat för storsatsningen på ny etableringsmark i Karlshamn. Markbristen i Sydsveriges storstadslägen kan ge Karlshamn/Blekinge ytterligare skjuts framåt, med fler etableringar t ex i Stillerydshamnen. Även ökade godsflöden via Karlshamn och en nytändning vad gäller det historiskt haltande regionala samarbetet stärker läget. Hamnen i Karlshamn har byggts ut med nya färjelägen, där DFDS trafikerar Klaipeda och nu från och med våren 2023 trafikerar även TT-Line Klaipeda via Trelleborg. 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 100 37 000
Övrigt 100 1 300
Industri & verkstad 10 1 700

Ytbeskrivning

Total kundanpassning för att möta era behov av lokal. Det attraktiva erbjudandet består i just marktillgång, elkapacitet och annan infrastruktur såsom järnväg med kombiterminal, europaväg och inte minst Karlshamns djuphamn som finns att tillgå för fler nya framtida investeringar. Karlshamn/Blekinge ligger lite “off grid” utanför de klassiska godsstråken, och logistiken är beroende av vägtransporter på relativt överbelastade vägar. Men med hamnar med starkt växande flöden till Baltikum (Karlshamn) och via Polen (Karlskrona) kan regionens logistik expandera, bland annat för storsatsningen på ny etableringsmark i Karlshamn. Markbristen i Sydsveriges storstadslägen kan ge Karlshamn/Blekinge ytterligare skjuts framåt, med fler etableringar t ex i Stillerydshamnen. Även ökade godsflöden via Karlshamn och en nytändning vad gäller det historiskt haltande regionala samarbetet stärker läget. Hamnen i Karlshamn har byggts ut med nya färjelägen, där DFDS trafikerar Klaipeda och nu från och med våren 2023 trafikerar även TT-Line Klaipeda via Trelleborg.

Bekvämligheter

Biltvätt
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Karlshamn Stilleryd 2:92

Byggår:

2023

Planlösning:

Öppen ytan med möjlighet till total kundanpassning.

Teknisk information

Takhöjd:

7 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Källa

Östersjövägen 13