Hulda Lindgrens gata 8

Högsbo , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

822 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rymlig kontorslokal i Högsbo!

Just nu finner du en trevlig kontorslokal i Högsbo, som är fördelad i två plan (del av plan 4 och 5). Lokalen har en blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor, därav finns det gott om utrymme för att tillämpa många arbetsplatser. Lokalen har gott om fönster som bidrar till bra ljusinsläpp, det är även genomgående nylagt textilgolv (textilplattor) i hela lokalen som gör att ljudnivån blir behaglig. Lokalen har tillgång till fiber och klimatet är trivsamt med kyld tilluft.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    822 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till såväl Söderleden som Dag Hammarskjöldsleden.

Företag i närheten:

Högsbo Däck AB, Restauranggrossisten AB, Kopparbergs Bryggeri, Jernbergs Bil & Maskin AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns P-platser att tillgå på gårdsytorna utanför byggnaden. Cykelparkering finns såväl utanför byggnaden som i varmgaraget.

Närservice:

Det finns gott om service i närområdet! Variation av lunchrestauranger, samt närhet till köpcentrum 421 där det finns ett stort utbud av butiker samt övrig service.

Kommunikationer

En promenadsträcka ifrån lokalen finner du busshållplatsen Amalia Jönssons Gata, där linjerna 82 och 758 trafikerar området.
Hulda Lindgrens gata 8

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner