Aminogatan 18

Åbro , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 272 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager och kontorslokal i toppläge med markport.

Vår fastighet på Aminogatan 18 ligger belägen i Åbro med grannar som Ahsell, Derome och Tesla. Lokalen är fördelad på två plan där övervåningen är ett kontor på 450 kvm och bottenvåningen kan nyttjas som lager/logistik eller varför inte som en butik eller showroom? Lokalen har markport.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 819
Kontor 453

Omgivning

Omgivning/natur:

Mölndal är ett växande område med många spännande projekt i rullning. Ligger strax söder om Göteborg och bara några minuter från nöjesparken Liseberg. Det är en genuin och levande omgivning med mycket aktivitet. Mölndals Galleria med 65 butiker, caféer och restauranger är hjärtat i kommunen.

Närservice:

Här finns all service man kan tänkas behöva. Butiker, restauranger, sevärdigheter, bostäder och intressanta grannar.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig med buss, spårvagn och pendeltåg till fastigheten. Närmaste busshållplats ligger inom några minuters gångavstånd. Med bil tar du dig enkelt till lokalen via Söderleden eller Kungsbackaleden. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.
Aminogatan 18

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop