Östra Ågatan 111

Kungsängen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

110 m²

Hyra

1 800 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butiks- eller kontorlokal i markplan närmaste granne med årummet- Östra Ågatan 111

Nu finns chansen att hyra en mycket fin nyproducerad lokal i ett synnerligen fint läge invid årummet. Lokalen inrymmer ca 109,5 m² och är modernt och stilrent inredd. Lokalen är belägen i markplan med stora fina skyltfönster och bra skyltläge. Ett toppläge invid Fyrisån och Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk in till Uppsala Centrum och bekvämt promenadavstånd till Resecentrum. Som närmaste grannar finns gym, matvaruaffären Automat, Willys, caféer, frisör och restauranger mm. Lokalen är lämplig för butik/kontor. Då lokalen är belägen i ett bostadshus så ser man med fördel en hyresgäst som har "normala" öppettider.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 110 1 800

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1800

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Kontorsindelad lokal med 5 separat rum varav två större som kan användas som konferensrum. Stor entré med plats för reception, personalkök samt stor RWC med separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Kontoret är stilrent inrett med klinkergolv i entré, kök och badrum samt nålfiltsmatta i grå nyans i kontorsutrymmet. Glasade partier i samtliga rum vilket ger ett generöst ljusinsläpp i alla rum. Lokalen hade tidigare en helt öppen planlösning så det finns möjlighet att återställa till ursprunglig eller annan alternativ planlösning. Stora fina skyltfönster som vetter ut mot Östra Ågatan och årummet finns rakt över gatan vilket ger ett synligt och bra skyltläge.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsängen är en stadsdel som utvecklats till ett mycket populärt bostadsområde. Läget är bekvämt med gångavstånd till stadskärnan men du har också Uppsala Stadsträdgård som granne där det finns lekplatser, café och gott om grönområden. Vid Stadsträdgården ligger också minigolfbana, skidspår på vintern och Studenternas där det vintertid ordnas med fin skridskoåkning för allmännheten. Intill Studenternas område finns Akademiska Sjukhuset.

Företag i närheten:

I området Kungsängen finns Willys, Automat, bensinstation, sushirestaurang, pizzeria, klädaffär (Lager 157), frisörsalong gym etc. Från Östra Ågatan 107 har du också kort promenadavstånd till gågatan i centrum med dess utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.
Östra Ågatan 111