Biblioteksgatan 3

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Tillträde

Q1 2023 eller enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

På denna exklusiva adress finns nu möjligheten att hyra denna kontorslokal på 215 kvadratmeter. Välkomna!

Med utsikt över Biblioteksgatan och ett härligt ljusinsläpp från lokalens fönster, kan denna lokal på 215 kvadratmeter anpassas helt efter erat behov. Den strategiska utformningen av lokalen med dels öppna kontorsytor och dels mötesrum samt pentry, gör detta till en varierad och flexibel arbetsplats för alla medarbetare. Fastighetens läge är optimal för er som vill vara en del av Stockholms innerstad med ett gediget urval av butiker, restauranger och kaféer precis utanför fastighetens dörrar.

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Q1 2023 eller enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skären 4

Byggår:

1905

Våningsplan:

5 av 5

Planlösning:

Efter önskemål.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

För dig som vill njuta av en kaffe eller lunch i solen finns Humlegården bara på några minuters avstånd. Även närhet till Strandvägen och en härlig promenad längst vattnet finns precis i närheten.

Företag i närheten:

Filippa K, Vau De Ville, Acne Studios, Eataly Stockholm, SATS, Espresso House m.fl.

Närservice:

Butiker, caféer och restauranger finns det mängder att välja mellan precis utanför fastighetens dörrar. Lokalen ligger även ett stenkast från Stureplan och Hötorget vilket optimerar lokalens läge.

Kommunikationer

Fastighetens nära anknytning till t-bana, buss, Arlanda Express och centralstationen, är något som bidrar till ett attraktivt läge för både medarbetare och framtida kollegor.
Biblioteksgatan 3