Grafikgatan 12

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

396 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Hörnlokal som bostadsrättslokal i attraktivt område -Östra Fyrislund!

Med ett mycket bra läge i Östra Fyrislund byggs nu attraktiva lokaler med bostadsrätt. Vardera lokal är omkring 230 kvm fördelat på två plan. Här erbjuds öppna ytor i entréplan och trappa upp till övre plan. Lokalen upplåtes så att du själv kan inreda lokalen efter din egen verksamhets behov. Lokalerna är inredda med WC med handfat, dusch och trinettkök på övre plan. Förberett för bredband (fiber). I övrigt är varje lokal utrustat med obehandlat betonggolv, ytter- och innerväggar i sandwichmaterial samt grundbelysning i entréplan. På det övre planet finns förberett med golvspånskivor och grundbelysning. Två parkeringsplatser ingår i avgiften men ytterligare 30 p-platser kommer att finnas att hyra separat. Garageport om 4,0 meter x 4,5 m höjd och på fastigheten finns en gemensam oljeavskiljare. Hörnlokaler: 1 995 000 kr (endast 1 st kvar)

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 230 230 396

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

396

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Lokalen är om ca 230 kvm och har öppna ytor och trappa upp till övre plan. Lokalen upplåtes så att du kan inreda lokalen efter din verksamhets behov. Lokalerna är utrustade med WC, handfat och dusch och trinettkök på övre plan. Förberett för Bredband (fiber). I övrigt är varje lokal utrustat med obehandlat betonggolv, ytter- och innerväggar i sandwichmaterial samt grundbelysning i entréplan. På det övre planet finns förberett med golvspånskivor och grundbelysning. Vikport med bredd 4,0 m x 4,5 m höjd samt ståldörr.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Fyrislund är ett nyetablerat område för industri och logistik med ett utmärkt läge endast ett par minuters bilavstånd till E-4:ans påfart.

Företag i närheten:

Flertalet restauranger finns i de närbelägna områdena Fyrislund och Boländerna. Där finns också Boländernas handelsområde med all service du kan önska.

Kommunikationer

Busshållplats finns på nära gångavstånd på Rapsgatan och du har direkt närhet till E4:an, perfekt för dig som är bilburen och pendlar eller reser i jobbet norr- eller söderut. Tack vare närheten till city finns fina gång- och cykelvägar och du cyklar till centrala Uppsala på mindre än 20 minuter.
Grafikgatan 12