Norra Vallgatan 64

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

432 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Imponerande kontorslokal för det stora företaget på det mest centrala läget!

På 432 kvm fördelade på 4:e och 5:e våningen med interntrappa finns denna inbjudande kontorslokal med fantastisk interiör från sekelskiftet som har blivit moderniserad. Ytorna är indelade i större rum i fil och korridorer för kontorslandskap eller enskilda rum, konferensrum och lunchrum med pentry. Ljusa lokaler med hög takhöjd, takdekorer, fiskbensparkett, takvalv, dekorativa fönster etc. Från lokalens många fönster har man fantastisk vy över hamninloppet och Live. Väldigt centralt läge mitt emot centralstationen och Lilla Torg runt hörnet.

Ytor

  • Total yta:

    432 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

MERCURIUS 5

Byggår:

1904

Omgivning

Omgivning/natur:

Väldigt centralt läge med centralstationen, Stortorget och Lilla Torg runt hörnet. I omgivningen finns kontor, butiker, restauranger, bostäder, kanalen med hamninloppet och grönskande parker. På detta läge har du närhet till allt!

Närservice:

God service i området med butiker, hotell, restauranger, café, nöje etc inom gångavstånd. Runt hörnet finns Malmös shoppingstråk och populära torg.

Kommunikationer

Som granne med centralstationen finns närhet till god kommunikation med bussar och tåg inom Malmö, Skåne, inom Sverige samt över sundet till Danmark.
Norra Vallgatan 64

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor