Biblioteksgatan 1

Stockholm CBD , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

290 m²

Hyra

Tillträde

Q1 2023 eller enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverad kontorslokal med egen terrass. Välkomna till Biblioteksgatan 1!

Precis intill Norrmalmstorg finns nu möjligheten att hyra denna nyrenoverad kontorslokal på 290 kvadratmeter. Lokalen är väl planerad för att passa en flexibel och attraktiv arbetsplats. Detta genom att optimera alla ytor, dels genom öppna kontorslandskap och dels genom mötesrum samt pentry. Lokalen erbjuder även egen dusch. Lokalens stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till lokalens öppna känsla. Passa även på att njuta av en härlig lunch på lokalens egna terrass!

Ytor

  • Total yta:

    290 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

Q1 2023 eller enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skären 6

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

5 av 5

Planlösning:

Se PDF.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

För dig som vill njuta av en kaffe eller lunch i solen finns Humlegården bara på några minuters avstånd. Även närhet till Strandvägen och en härlig promenad längst vattnet finns precis i närheten.

Företag i närheten:

Filippa K, Vau De Ville, Acne Studios, Eataly Stockholm, SATS, Espresso House m.fl.

Närservice:

Butiker, caféer och restauranger finns det mängder att välja mellan precis utanför fastighetens dörrar. Lokalen ligger även ett stenkast från Stureplan och Hötorget vilket optimerar lokalens läge.

Kommunikationer

Fastighetens nära anknytning till t-bana, buss, Arlanda Express och centralstationen, är något som bidrar till ett attraktivt läge för både medarbetare och framtida kollegor.
Biblioteksgatan 1

Om Avanti

Med över 100 års gemensam erfarenhet inom fastighetsbranschen har Avanti Partners som ambition att bli den ledande rådgivaren inom uthyrning och hyresgästrådgivning. Vi värdesätter stort de kunder vi jobbar med och strävar efter långsiktiga relationer där resultaten är tydliga. För att göra detta arbetar vi i team och sätter ihop det team som passar bäst till varje projekt. Genom kunskap från både fastighetsägar- och hyresgästsidan kan vi erbjuda flexibla och nytänkande lösningar som passar just er och ert företag. Vi arbetar alltid med energi, närvaro och glädje och är drivande i varje projekt vi gör. Välkommen som kund hos oss!

Fler annonser från Avanti