Smålandsgatan 16

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

844 m²

Hyra

Tillträde

Q1 2023 eller enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Intill Norrmalmstorg finner du denna kontorslokal som både erbjuder modernitet men också klassiska attribut. Välkomna!

Ta chansen att bli en del av Stockholms härliga atmosfär genom att hyra denna kontorslokal belägen mitt i city. Fastighetens oslagbara läge bidrar till både flexibilitet och bekvämlighet för erat företag. Denna öppna och ljusa lokal, som är på 844 kvadratmeter, kan anpassas helt efter era behov för att skapa den perfekta arbetsplatsen för just er. Vid första anblick visar den klassiska byggnaden sin utsmyckad fasad och sin elegant entrée. Lokalens utformning speglar även moderna inslag genom dess väl planerade ytor av dels öppna kontorslandskap och dels mötesrum.

Ytor

  • Total yta:

    844 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
WC

Ekonomi

Tillträde:

Q1 2023 eller enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skären 6

Byggår:

1975

Våningsplan:

2 av 5

Planlösning:

Efter önskemål.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

För dig som vill njuta av en kaffe eller lunch i solen finns Humlegården bara på några minuters avstånd. Även närhet till Strandvägen och en härlig promenad längst vattnet finns precis i närheten.

Företag i närheten:

Filippa K, Vau De Ville, Acne Studios, Eataly Stockholm, SATS, Espresso House m.fl.

Närservice:

Butiker, caféer och restauranger finns det mängder att välja mellan precis utanför fastighetens dörrar. Lokalen ligger även ett stenkast från Stureplan och Hötorget vilket optimerar lokalens läge.

Kommunikationer

Fastighetens nära anknytning till t-bana, buss, Arlanda Express och centralstationen, är något som bidrar till ett attraktivt läge för både medarbetare och framtida kollegor.
Smålandsgatan 16