Kungsgatan 24

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

291 m²

Hyra

8 200 kr/m²/år. Ej specificerad: Värme/kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 597,01 kr/m² och år.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk kontorslokal mitt på Kungsgatan.

Ljus, trevlig kontorslokal i ett av Stockholms bästa cityläge. Blandad planlösning med mix av stora rum, smårum och öppna ytor. En unik lokal med exklusiva materialval som anpassas i samråd med hyresgästen. Gott om konferensrum. Dusch finns. Fiber. Hiss. Se även separat länk 360-tour. Välkommen att ta kontakt för mer info eller visning!

Övrig information

Övrigt:

Källsortering för kontoret och återvinningsabonnemang via Office Recycling erbjuds. Möjlighet finns att använda samma städfirma som städar i fastigheten.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 291 8 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

8200

Hyresinformation:

Ej specificerad: Värme/kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 597,01 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Polacken 29

Byggår:

1937

Renoveringsår:

2008

Våningsplan:

2

Planlösning:

Se separat pdf.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsgatan är en av Stockholms mest attraktiva adresser med närhet till både Stureplan, Hötorget, T-centralen, Sergels Torg mm.

Närservice:

Fastigheten är belägen i CBD med närhet till hela citys utbud av restauranger, butiker mm. All tänkbar service finns i området. Promenadavstånd både till Stureplan och Hötorget.

Kommunikationer

Till Hötorgets T-banestation är det endast ca 50 meter och till Centralstationen tar det endast ca 5 minuter att promenera. Bussar passerar precis utanför fastigheten.
Kungsgatan 24

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier