Industrigatan 8

Charlottenberg , Charlottenberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 - 686 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Anpassningsbar yta med fantastiska möjligheter vid det populära handelsområdet Charlottenberg.

Affärslokal och lagerhållning passar utmärkt i dessa lokaler men fastighetsägaren är även öppen för andra inriktningar på den verksamhets som skall bedrivas. Alla ytorna ligger ättillgängliga i entréplan och markport finns för enkel inlastning som nås från byggnadens baksida. Intill entrén finns en mindre asfalterad yta och grindar som gör det enkelt att låsa om sig. Kontakta ansvarig uthyrare för mer information eller för att boka en visning av lokalerna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 600 686

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Saxen 12

Omgivning

Omgivning/natur:

Charlottenbergs Shopping Center är ett stort köpcentrum där många norrmän handlar. Centret har en förlängning på 27 500 kvadratmeter, kallad Charlottenbergs Shopping Centre Nord. Här är den största mataffären i Norden på 10 000 kvadratmeter. Charlottenbergs Shoppingcenter omsatte 2 979 miljoner kronor 2019, en ökning med 9,1 procent från 2018. Den totala marknaden och kundbasen på 1,5 miljoner invånare sträcker sig mellan Oslo, Lillehammer och Karlstad som ytterligheter. 1,2 miljoner är bosatta på norska sidan och 300 000 på den svenska sidan av gränsen.

Närservice:

Över 60 butiker bl.a. Systembolaget, Apoteket, MaxiMat, H & M, Godisfabriken, Gottebiten, Apoteket, XXL Outlet, Eurosko, hälsokost med mera.

Kommunikationer

Bil: Fån Arvika på Riksväg 61, ta höger i första rondellen och vänster i andra. 2500 gratis parkeringsplatser. Buss: Du kan enkelt ta dig hit med buss, busshållsplatsen ligger inom kort gångavstånd. Tåg: Endast 10-15 minuters promenad från järnvägsstationen, följ Skolgatan ned från centrum. För tågbiljetter: vy.no och sj.se.
Industrigatan 8

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB