Eklundshovsvägen 7D

Polacksbacken , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Charmigt vindskontor i anrik miljö- Eklundshov

Nu finns ett utomordentligt fint kontor i äldre byggnad ledigt i lummiga Eklundshov. Här välkomnar naturen och årummet runt hörnet. Eklundshov är lugnt beläget trots närheten in till city då du har cykel- och gångavstånd till city samt bekväm närhet till Studenternas, Akademiska Sjukhuset och Ultunaområdet. Söker du lokal med charm har du hittat rätt. Denna lokal om 80 kvm har en öppen planlösning och charmiga detaljer såsom snedtak, takfönster och stengolv i original. Gemensam entré med ingång till separat kontor på vindsvåning och gemensamma ytor i wc och kök som delas med annan hyresgäst. I hyran ingår värme, vatten, el, bredband och fastighetsskatt. Lätt att få parkering på området. Denna lokal bör verkligen upplevas på plats, varmt välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    80 m2

Utförande

Planlösning:

Från entrén en trappa upp möts du av ett sagolikt kontor med öppen och flexibel planlösning. Charmiga detaljer såsom snedtak, takfönster och stengolv i original. Plats för flertalet kontorsplatser. Gemensamma ytor i entré, wc och kök som delas med annan hyresgäst. Ett större konferensrum på entréplan kan bokas i samråd med nuvarande hyresgäst.

Omgivning

Omgivning/natur:

Eklundshov är en lummig oas uppe på åsen med närhet till de centrala delarna av Uppsala. Området är naturnära och inbäddat i grönska samtidigt som det är gång- och cykelavstånd in till city,

Företag i närheten:

På närbelägna Studeternas finns b.l.a gym, bank, Brasseri 21- restaurang och cafe mm. Allmänservice finns även i Rosendal där det finns flertalet butiker, frisörer restauranger, cafeér och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer och busshållplats finns endast fem minuters gångpromenad från lokalen. Det är även enkelt att ta sig med bil. Fina gång- och cykelvägar tar dig till Stadsparken och citykärnan och cyklar du åt motsatt håll kommer du till Ultunaområdet och Sunnersta. Det expansiva området Rosendal är belägen endast en kilometer bort.
Eklundshovsvägen 7D