Wallingatan 29

Norrmalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

83 m²

Hyra

5 400 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Drift 226 kr/m² och år, fastighetsskatt 529 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Ljust och fint kontor i gatuplan på Wallingatan 29. Lugnt och trevligt läge med närhet till både Norra Bantorget och pulsen i City.

Välkommen till Wallingatan 29 och denna kontorspärla om 83 kvm i entréplan. Lokalen har ett riktigt trevligt ljusinsläpp tack vare de stora härliga fönstren ut mot gatan, samt fönster mot innergård. Ljusa trevliga ytskikt samt 2 st WC varav en med dusch. Fastigheten ligger i toppenläge med all tänkbar service runt knuten. Lokalen är belägen endast några få minuters promenad från Stockholms Central och Arlanda Express vilket är en stor fördel för dig som har inresande kunder eller personal. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 83 5 400

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

5400

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Drift 226 kr/m² och år, fastighetsskatt 529 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur:

På Drottninggatan finns ett flertal caféer och lunchrestauranger.

Närservice:

Inom gångavstånd från fastigheten ligger Centralbadet som erbjuder spa-behandlingar, bad. Konferens och evenemangsanläggning Westmans Event & Konferens AB När det gäller shopping finns det mesta i området, inte minst på Drottninggatan som kantas av butiker.

Kommunikationer

Promenadavstånd till Stockholm city Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen - 7 min Stockholms centralstation. SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan vid Hötorget.
Wallingatan 29

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA