Företagsvägen 29

Burlöv , Arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

176 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nära motorvägar och ringvägar finner du denna lager lokal om 176 kvm. Behöver den anpassas är det inga problem.

Lager med epoxygolv o en takhöjd som varierar mellan 4 och 5,5 meter. Två kontorsrum med fräscht kök och stort matrum/konferensrum. 2 toaletter varav den ena med dusch. Vi anpassar gärna lokalen efter era behov. Gräsmatt och utgång till baksida bjuder in till sköna fikastunder när vädret tillåter. Gott om parkering, enkel access både med bil och tåg. Fina möjligheter för den mindre företagaren i denna lokal. Varmt välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    176 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tågarp 16:43

Byggår:

1967

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

1

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare - järnvägsspår

Omgivning

Omgivning/natur:

Trevligt område med gräsmattor mellan husen. Härligt att kunna sitta ute på sommarhalvåret och fika. Det finns ett 40-tal verksamheter i området.

Närservice:

Burlöv Center med livsmedlel, shopping och restauranger ligger bara några minuters promenad från Företagsbyn. Bensinstation tvärs över gatan Brevlådor i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Mycket tillgänglig med snabb access via motorvägar och ringleder samt via Västkustvägen till Malmö Tågstation 5 min promenad Buss stannar utanför huset.
Företagsvägen 29

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fastpartner AB

Norra Bulltoftavägen 65G

212 43 Malmö

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB