Frihamnen 16 B

Norra Älvstranden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

231 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Häftig kontorslokal i Kajskjul 107 i populära Frihamnen.

Nu finns en ljus och fin kontorslokal om 231 kvm i Kajskjul 107 i Frihamnen till uthyrning. Lokalen har flera häftiga materialval. Här sitter man med vattnet som närmaste granne i ett expansivt område där en helt ny stadsdel växer fram för både företag och bostäder.

Ytor

  • Total yta:

    231 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Frihamnen 16 B

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Närservice:

På övriga området finner du en blandad verksamhet, så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.
Frihamnen 16 B

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB