Klippsjövägen 6

Kungshamn , Kungshamn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

290 - 800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor

Nu finns hyresledig ytor i denna centralt belägna fastighet i populära Kungshamn. Kontor 444 kvm, industihall 290 kvm (varm), kallager 66 kvm.

Fristående verkstadsbyggnad innehållande maskinhall och två kontorsrum. Inlastning via markport och möjlighet till uppställningsyta (mark) i direkt anslutning till byggnaden. Den fristående byggnaden också inhägnad med stängsel. Möjlighet finns till hyresgästanpassning, förslagsvis wc och personalyta då detta saknas idag. I huvudbyggnaden finns även ledig kontorsyta att hyra in sig på i entréplanet samt en mindre övernattningslägenhet utrustad med badrum och pentry. För mer information kontakta ansvarig uthyrare med eventuella frågor eller för att boka en visning av lokalerna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 290 800

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vägga 2:409

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungshamn ligger vid ön Smögen- ett av Sveriges absolut mest kända besöksmål. Sedan 1970 finns det en bro mellan Kungshamn och Smögen. Sommartid går det täta båtturer den korta sträckan mellan Kungshamn och Smögen. Fiske- och skärgårds turer ut till bl.a. ön Hållö är mycket populära. I Kungshamn finns det många företag och ett stort handels- och serviceutbud. Det sjuder av liv i Kungshamn, centralorten i Sotenäs kommun. Här har du nära till vårdcentral, apotek, systembolag och annan service, fina motionsspår, idrottsanläggningar och en alldeles utmärkt shopping. Bebyggelsen i centralorten är blandad. De flesta av kommunens större industrier är samlade runt Centralorten. Orkla, Marenor och Leroy förädlar produkter hämtade från havets skafferi. Llentab tillverkar stålhallar och AH Automation levererar systemlösningar inom industriautomation. Centralorten i Sotenäs med ca 2 900 invånare.

Närservice:

ICA Skeppet ligget centralt i Kungshamn samt Coop Konsum på Väggabacken. Här erbjuds även ett utbud med flertalet sko- och klädbutiker, järnhandel, presentaffärer samt smyckesbutik. När det gäller övrig service hittar vi bl.a. tandläkare, vårdcentral, post, bibliotek, apotek samt Systembolaget.

Kommunikationer

BUSS: Närmaste busshållplats nås inom 200 m. Buss 841 går från Göteborg till Torp, därifrån går 860 till Kungshamn. Lokalt trafikerar buss 860, 862 & 867 samt Soterundan - buss 868.
Klippsjövägen 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB