Neptunigatan 52

Universitetsholmen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Hyra

Tillträde

2023-11-01

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till AQUA, här har ni nära både till puls och paus.

Aqua är kontoret som ger dig en extra boost de dagar du behöver det. Öppnar dörrar – till möten, möjligheter och upplevelser. Men också till terrassen och kanalpromenaden. Aqua är kontoret du längtar till när du jobbar hemma. Miljön vi vistas i påverkar våra val och livsstil. Aqua är utformat för att uppmuntra till en hälsosam och hållbar livsstil för att både människor, företag och natur ska må bra. Därför hälsocertifieras Aqua enligt den internationella standarden WELL och hållbarhetscertifieras enligt världsledande certifieringssystemet LEED®

Aqua är byggt för att inspirera till mer utomhusvistelse. Varje kontor får en egen terrass/uteplats anpassad för utomhusarbete. Generösa fönsterpartier ger utekänsla inomhus. Den gröna innergården erbjuder sköna sittplatser och kanalpromenaden intill Aqua passar utmärkt för walk-and-talks, lunchpromenader och träningspass i utegymmet. Aqua ligger omgivet av Citadellstadens butiker, caféer, bostäder och kontor. Vare sig du cyklar, åker kollektivt eller tar bilen är det smidigt att ta sig till Aqua. Till Malmö C promenerar du på 6 minuter, därifrån når du Copenhagen airport på 25 minuter.

Ytor

  • Total yta:

    370 m2

Ytbeskrivning

Aquas fasad ut mot Neptunigatan andas industriell elegans. Den öppna portalen mellan de två sammankopplade huskropparna leder in till innergården och ramar in utsikten mot Malmöhus slott. Entréerna på gatuplan är ljusa och inbjudande. Solsidan inåt gården får en varm och lugn känsla. Terrasserna och de utstickande fönstersmygarna ger fasaden karaktär, och gården med sittplatser och lunchtrappa blir en naturlig mötes- och arbetsplats för alla i huset.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2023-11-01. Q4 2023

Utförande

Byggår:

2022

Våningsplan:

1 av 9

Teknisk information

Takhöjd:

3,5 m

Lokalen kan nås via:

Neptunigatan

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till kanal, Kungsparken, Ribersborg och Fiskehoddorna.

Företag i närheten:

Granne med Aqua är nybyggda Aura där hyresgäster är; Trägårdhs Advokatbyrå, Grant Thornton, Lindab, Adecco, Projektengagemang, Byggnadstekniska byrån, Tritons förskola och Barberesso. Övriga grannar är bland annat Saluhallen, Hovrätten och ProCivitas. I Aqua finns Axpo, Trafikverket, Columbus, Agito, Coolstuff, Nola och Aqua Sushi.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage under kvarteret finns.

Närservice:

Saluhallen, Malmö Live och andra restauranger inom bara ett par minuters gångavstånd.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge mot Boulevarden Neptunigatan och den kommande kanalpromenaden längs Citadellsvägen.

Vägbeskrivning:

I Aqua sitter du 6 minuter från Anna Linds plats som är en knutpunkt för tåg, buss och taxi och därifrån har du: • 5 minuter med tåg till Hyllie. • 10 minuter till Lund. • 20 minuter med tåg till Kastrup. • 30 minuter med tåg till Köpenhamn.

Kommunikationer

Gångavstånd till Malmö Centralstation.
Neptunigatan 52