Palmfeltsvägen 65

Enskede Gård , Enskede Gård
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

170 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

I trivsamma kvarter några minuter från tunnelbanan ligger denna lokal som är som klippt och skuren för en yogastudio.

En stor sal nästan helt utan pelare, nära allmänna kommunikationer. Ett tillfälle att etablera en yogaverksamhet där det även finns rymliga rum för behandlingar i anslutning, med några mindre anpassningar kan denna lokal verkligen erbjuda fina förutsättningar för rätt verksamhet. Pga läget under bostäder fungerar dock inte ljudstörande verksamheter, det fungerar inte med dans, gym eller annan verksamhet som har hög ljudnivå. Lokalen är ledig idag och kan tillträdas enligt överenskommelse. Fastigheten har en välskött innergård med gräsytor och möblemang.

Ytor

  • Total yta:

    170 m2

Ytbeskrivning

Salen har ett parkettgolv i mörkt trä, scenen har linoleummatta. Övriga rum har linoleumgolv, korridoren behandlad betong. Målade väggar.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Kan ske omg/enl ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Växthuset 2

Planlösning:

Från ingången på gaveln är det en korridor med två rum, båda med vatten och avloppsanslutningar (har idag pentryn). I korridoren kan lokalen även nås från bostadstrapphuset från Palmfeltsvägen 65. Ett mindre förråd under trappan samt ett soprum som hör till lokalen. Korridoren mynnar ut en stor sal om ca 90 kvm med endast en pelare och en liten uppbyggd scen samt ett förråd. Bakom salen finns ytterligare ett pentry samt två wc och access till trapphuset från Palmfeltsvägen 63.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Trappa ner från gatunivå med egen entré. Lokalen kan även nås från trapphuset.

Omgivning

Omgivning/natur:

På andra sidan tunnelbanan finns Enskedeparken, en lummig plats med stora ekar och det mycket populära Enskedeparkens bageri.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering i närområdet.

Kommunikationer

T-banestation Enskede gård ligger 100 meter från lokalen. Grön linje mot Hagsätra.
Palmfeltsvägen 65