Folkungagatan 44

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 150 - 2 300 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Hyr lokaler i toppskick på flexibla avtal i Södermalms hjärta!

I det nybyggda huset på Folkungagatan 44 skapas nu framtidens arbetsplats. Här har ni möjlighet att hyra toppfräscha lokaler på flexibla avtal. Huset är under uppförande och kan tillträdas efter sommaren 2022. Lokalen är fördelad med ca 1150 kvm på 1 tr och 1150 kvm på 2 tr och det går bra att hyra planen tillsammans eller varje plan för sig. Husets bottenplan kommer att ha restaurang- och caféverksamhet som håller öppet såväl på dagarna som på kvällar och helger. Det kommer att finnas möjlighet att hyra externa konferensrum på bottenplanet av hyresgästen som hyr ut lokalerna. Det sker en stor utveckling av området kring Medborgarplatsen. Värt att nämna är renoveringen av Medborgarhuset som har fått flera nya restauranger och en nyrenoverad simhall med tillhörande gym, och hela kvarteret sjuder med liv från Söderhallarna och Skrapan samt butiker och restauranger på Götgatan och Folkungagatan. Folkungagatan 44 blir ett nav i kvarteret med möjlighet till spontana möten, luncher och after works. Det är lätt att ta sig till Folkungatan 44. Antingen tar du cykeln till kontoret eller så finns Medborgarplatsens tunnelbanestation på en minuts promenad. Går du några minuter till kommer du till Södra Stations pendeltågsstation eller till Slussen där flera busslinjer ansluter. Missa inte chansen att hyra helt nybyggda lokaler på flexibla avtal!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 150 2 300

Ytbeskrivning

Helt nybyggt hus och lokalerna kommer att vara i absoluta toppskick efter dagens standard.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Konferens
Mötesrum
Reception
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Lokalerna hyrs ut i andrahand, avtalslängd enligt överenskommelse.

Tillträde:

Omgående. Preliminär tidplan.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nattugglan 14

Byggår:

2022

Våningsplan:

1 av 6

Planlösning:

Lokalen har en öppen planlösning med flera olika typer av mötesrum och fokusrum. Den generösa takhöjden och lokalen stora fönster garanterar bra ljusinsläpp och en trevlig miljö. En välanpassad arbetsmiljö med både öppna ytor och fokusrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-hus Nattugglan: Byggnaden har ett parkeringshus med infart från Västgötagatan 3 med förhyrda parkeringsplatser, MC-parkering och laddstationer för elbil. Fastighetsägaren Vasakronan har en parkeringsoperatör, Estate, som ni når på 08-588 327 00 eller www.estate.se och det kan eventuellt gå att hyra parkeringsplats genom dem. Besökare till fastigheten kan parkera i p-hus under Medborgarplatsen, Söderhallarna samt på gatorna runt fastigheten. För mer information, besök Stockholm Parkerings hemsida.

Närservice:

Lokalerna har ett oslagbart läge mitt i Södermalms hjärta med all upptänklig service. Flera nyöppnade restauranger i Medborgarhuset tvärs över gatan och flera butiker och restauranger i Söderhallarna samt i Skrapan på Götgatan garanterar ett stort utbud och möjligheten att tillfredsställa flera olika önskemål och smaker. Friskis & Svettis finns på Götgatan, SATS på Kocksgatan och därtill det nyrenoverade Forsgrénska Badet i Medborgarhuset som även erbjuder gym i anslutning till badet - valmöjligheterna är många!

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära allmänna kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och pendeltåg. Medborgarplatsens tunnelbanestation och gröna linjen ligger en minuts promenad från fastigheten och det tar enbart några minuter till Södra Stations pendeltågsstation. SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet.
Folkungagatan 44

Om Avanti

Med över 100 års gemensam erfarenhet inom fastighetsbranschen har Avanti Partners som ambition att bli den ledande rådgivaren inom uthyrning och hyresgästrådgivning. Vi värdesätter stort de kunder vi jobbar med och strävar efter långsiktiga relationer där resultaten är tydliga. För att göra detta arbetar vi i team och sätter ihop det team som passar bäst till varje projekt. Genom kunskap från både fastighetsägar- och hyresgästsidan kan vi erbjuda flexibla och nytänkande lösningar som passar just er och ert företag. Vi arbetar alltid med energi, närvaro och glädje och är drivande i varje projekt vi gör. Välkommen som kund hos oss!

Fler annonser från Avanti