Stormgatan 20

Örsholmen , Karlstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

945 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Övrigt

Örsholmens bästa adress

Fastighet med gott logistiskt läge regionalt samt mycket gott läge lokalt centralt på expansiva Örsholmen. Rymliga lokaler med flera portar på båda sidor av fastigheten vilket ger stor flexibilitet för er verksamhet. Utöver den öppna planlösningen finns även några kontor och utbildningssalar. Självklart finns det möjlighet att påverka lokalens utformning. Kontakta oss och förklara vad just ni behöver för typ av lokaler så ser vi till att skräddarsy en lösning efter just er verksamhets behov.

Övrig information

Övrigt:

Huset får en ny antracitgrå fasad 2022.

Ytor

  • Total yta:

    945 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (varm)
Kundparkering
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Verkstad
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brisen 5

Planlösning:

Lager/logistiklokaler i öppen planlösning. Endast några få pelare. Travers 3.2 Ton. Kontor & personalutrymmen i direkt anslutning.

Teknisk information

Takhöjd:

5,5 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

Örsholmens industriområde ligger öster om Karlstad och har bra förbindelse med E18 via Välsviksleden. I området finns mycket småindustri och logistik och utbudet på lunchrestauranger är stort. Välsvikens köpcentrum ligger också i närhet. Karlstads stadstrafik trafikerar området.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda möjligheter till parkering samt generöst med utrymme för både lastning och lossning finns i anslutning till lokalen.

Skyltläge:

Tydligt skyltläge i flera väderstreck

Vägbeskrivning:

Området har ett strategiskt läge vid E18 och ligger cirka 4 kilometer från Karlstad centrum. Närheten till centrum samt goda kommunikationer med E18 är bidragande faktorer till att området växer. Ny trafikled planeras som en förbättring av transportförbindelser i området genom ny trafikled mellan Välsviksleden och Hammarö- leden via ny bro över Örsholmsälven. Tomtens storlek samt närheten till E18 och Välsviksleden är mycket attraktiv ur logistiksynpunkt.

Stormgatan 20