Dvärggatan 4

Fridhem , Jönköping
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

221 m²

Hyra

1 400 kr/m²/år. Kontakta Anders Mårtensson för mer information.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Kontor

Öppen kontorslokal på Dvärggatan 4 på Fridhems industriområde. Som ett resultat av de öppna ytorna blir lokalen genomgående ljus och fräsch.

Kontorslokalen är placerad på Dvärggatan 4 på Ljungarum i Jönköping. Lokalen är genomgående ljus med en öppen planlösning. Lokalen har ett flertal kontor och en öppen yta som kan användas för kontorslandskap eller lounge. I lokalen finns även ett större konferensrum.

Övrig information

Övrigt:

Besök www.quadrent.se för mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 221 1 400

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Utgångshyra kr/m2/år:

1400

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Kontakta Anders Mårtensson för mer information.

Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Lokalen är placerad på andra våningen där man delar ingång med hyresgästen på plan 1. Lokalen uppgår till ca 221 kvm och i lokalen finns det fyra kontor mellan 10-20 kvm samt ett större kontorslandskap om 75 kvm där det får plats mellan 8-10 arbetsplatser. I lokalen finns även ett konferensrum om 35 kvm samt två mindre förråd. Möjligheten finns att hyra hela våningsplanet eller dela konferensrummet med hyresgästen på plan 1.

Omgivning

Omgivning/natur:

Jönköpings kommun är en snabbt växande kommun när det kommer till både invånare och företag. Med en strategisk placering längs E4:an har Jönköping blivit känt som ett transport- och kommunikationscentrum inom handel. Genom ökad utveckling så händer det väldigt mycket i Jönköping just nu. Lokalen är placerad på Dvärggatan 4 på Fridhem som idag är ett lager-, logistik- och industriområde där både små och stora företag finns. Närheten till både de centrala delarna av Jönköping samt Södra Munksjön och E4:an och riksväg 40 gör Fridhem till en strategisk plats att placera sin verksamhet på och området växer dagligen.

Företag i närheten:

I området finns företag som Alwex, Dachser, Beijer, Elon, Autoexperten, DHL, Postnord m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i området eller centrala Jönköping.

Vägbeskrivning:

Nårbar via Barnhemsgatan.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns.
Dvärggatan 4

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent