Garvargatan 9

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektiv kontorslokal intill Kungsholmstorg!

Nu finns chansen att hyra denna härliga kontorslokal. Lokalen har en öppen planlösning, stort pentry, 1 wc och 1 mötesrum. Lokalen har en bra takhöjd och ett mycket bra ljusinsläpp från de stora fönsterna. Det finns 3 möjliga entréer till lokalen, en direkt från gatan, från trapphuset och en direkt från den coola innergården. Finns möjlighet att hyra parkeringsplatser på innergården.

Ytor

  • Total yta:

    80 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Garvargatan 9

Våningsplan:

2 av 7

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

I området finner du all tänkbar service: Caféer, restauranger, apotek, systembolaget, gym m.m.

Kommunikationer

T-bana: Rådhuset, ca 2-3 minuter Bussar: Flertalet bussar kring Kungsholmstorg Pendeltåg: Centralstationen, 10 min promenad Fjärrtåg: Centralstationen/Arlandaexpress, 10 min promenad
Garvargatan 9

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB