Hälsingegatan 47

Hagastaden , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 349 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Totalrenoverad lokal med flexibel planlösning, generös takhöjd och fint ljusinsläpp.

Här bjuds en möjlighet att hyra ett helt kontorsplan för upp till ca 110 arbetsplatser. Lokalen är nyrenoverad, effektiv och ljus och den stödjer ett modernt och flexibelt arbetssätt. Med fönster i flera väderstreck har man dagsljus hela dagen och utsikt över kvarterets alla gårdar. Välkomna!

Ytor

  • Total yta:

    1349 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blästern 13, (Gårdshuset)

Byggår:

1930

Renoveringsår:

2006

Våningsplan:

7

Planlösning:

Plats för såväl kontorslandskap, lounge- och pausytor som rum för det lilla eller stora mötet.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens urbana puls.

Närservice:

Hagastaden är en stadsdel med puls och har alla tjänster man kan förvänta sig i en stadskärna. Flertalet restauranger, caféer, gym, serviceinrättningar och lummiga Hagaparken.

Kommunikationer

Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid S:t Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.
Hälsingegatan 47