Upplandsgatan 7

STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

142 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med stort fönster mot Upplandsgatan

Ljust kontor med stort fönsterparti mot Upplandsgatan. Kontoret är beläget på en halv trappa. Välkomnande entré där ett rum med öppen spis binder samman två stora rum. Längre in i lokalen finns två mindre rum och ett förråd med fönster. Pentry med matplats. En wc och en dusch.

Ytor

  • Total yta:

    142 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget på Upplandsgatan är lugnt med omedelbar närhet till city och puls. Fastigheten ligger ett stenkast från Tegnérlunden och Norra Bantorget. Promenadavstånd till all tänkbar närservice så som restauranger, shopping och kommunaltrafik.

Närservice:

Mycket stort serviceutbud längs Drottninggatan, Vasagatan och Sveavägen. Gångavstånd till flera bra lunchrestauranger, matbutik, Pressbyrån, Folkets hus m.m.

Kommunikationer

Busshållplats Norra Bantorget med gångavstånd till Stockholms Centralstation, nya Stockholm Odenplan station samt Cityterminalen.
Upplandsgatan 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder