Kungsängsgatan 17-19

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

253 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Centralt kontor i gamla Riksbankshuset i Uppsala

Nu finns möjlighet att hyra ett fint kontor beläget i gamla Riksbankshuset i Uppsala. Den äldre byggnaden är modern med stora spröjsade fönster i två väderstreck vilket ger ett generöst ljus i lokalen. Det är en pampig entré från gågatan som fortsätter till plan 1 där kontoret är beläget i fastighet med hiss. Ett bra läge i centrum med endast några minuters promenad till Resecentrum

Ytor

  • Total yta:

    253 m2

Utförande

Planlösning:

Entrén välkomnar med vänthall/kapprum med plats för sittmöbler. Du möts sen av en reception, en loungedel med plats för soffa och bord samt fem separata kontor i varierande storlek med höga fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp, Vidare finns två konferensrum varav ett är större med intilliggande arkiv/förrådsutrymmen. Personalkök samt två WC där ett av dem är nyligen renoverat. Det andra WC:n har också dusch. Lokalens har ett genomgående gott skick med ljusa väggar och stora vackra fönster. Rummen är mycket bra ljudisolerade.

Omgivning

Företag i närheten:

Detta kontor ligger i början av gågatan som ger dig tillgång till hela centrums utbud av diverse handel, lunchrestauranger och caféer.

Kommunikationer

Härifrån är det endast några minuters promenad till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Du tar dig även snabbt med bil till de större påfarterna kring Uppsala. Det finns bra gång- och cykelvägar härifrån runt Uppsala.
Kungsängsgatan 17-19