Östergatan 32

City , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 298 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Etablera ert kontor i en helt egen byggnad ett stenkast från Malmö C!

Söker ni efter lokaler med karaktär och vill ha närheten till centrums bekvämligheter är Riksbankshuset ett svårslaget alternativ. Huset byggdes år 1888 och ritades av arkitekt John Smedberg. Arkitekturen flörtar med de italienska renässanspalatsen och skapar en helt unik miljö. Lokalen går att dela upp mellan olika typer av verksamheter men uthyres med fördel till en större tagare.

Övrig information

Övrigt:

Läs gärna mer om Riksbankshuset på: https://www.lansstyrelsen.se/skane/besoksmal/byggnadsminnen/gamla-riksbanken-i-malmo.html Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    1298 m2

Ytbeskrivning

(Källare: 422 m2) Plan 1: Ca 500 m2 Plan 2: Ca 500 m2 Plan 3: 298 m2

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Se bifogat.

Dokument

Östergatan 32

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner