Argongatan 2D

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

950 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Egen terass och bra exponeringsläge i anslutning till Söderleden.

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde med ett perfekt läge vid Söderleden. Här finns 950 kvm kontorsyta där ni själva får möjlighet att påverka ytskikt och planlösning. Idag besår lokalen av klassiska kontorsrum och konferensrum. Terass i söderläge med direkt anslutnig till lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    950 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Närservice:

I området finns lunchrestaurang och café/bageri. För ett bredare utbud finns Sisjön industriområde endast några minuter bort med bilen.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med E6 och Söderleden nära. Buss trafikerar området, närmsta hållplats AstraZeneca ligger endast en 5 minuters promenad bort.
Argongatan 2D