Sylveniusgatan 2

UPPSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 397 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stort, härligt kontor i mycket fint skick och i bra läge nära E4.

På Sylveniusgatan i Fyrislund finner ni den här fina kontorslokalen. Här möts ni av inbjudande mötesytor, en kombination av öppna arbetsplatser och cellkontor samt ett otroligt härligt översta våningsplan med helt nyrenoverat pentry, stora konferensrum, balkong och underbara ytor för att umgås med kollegorna. Fastigheten erbjuder gott om parkering i markplanet och en trevlig utemiljö. Gym finns ca 200 meter bort så att du kan ta ett pass på lunchen alternativt före eller efter jobbet. Oavsett om ni är sugna på husmanskost hos Restaurang Fyrislund, vällagad buffé hos Heat i Kristallen, Kebab hos Mariannes eller en fräsch lunch hos Cajsas kök, så finns det inom promenadavstånd från lokalen. Behöver du göra något ärende på lunchen så hittar du det mesta man kan önska i form av service eller shopping i Boländernas handelsområde precis intill. Kort och gott är detta ett kontor som förenklar er vardag!

Övrig information

Övrigt:

Lättillgängligt läge, nära Tycho Hedéns väg och E4,.

Ytor

  • Total yta:

    2397 m2

Utförande

Planlösning:

Kontoret erbjuder en kombination av öppna ytor och egna kontorsrum. Det finns gott om mötesrum, Teamsrum, samtalsrum samt loungeytor för trevliga kafferaster med kollegorna.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett populärt område för företag. Här finns bl a gym, restauranger mm. För den som vill motionera finns det gott om grönområden och fina promenadstråk. Fyrislund ligger i direkt anslutning till Boländernas handelsområde som erbjuder all önskvärd service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering

Närservice:

Det mesta av service finns i närområdet, närhet till Boländernas handelsområde med bla IKEA, Stadium, Bolandcity mm.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser, cykel/gångvägar lättillgängligt att ta sig hit med med bil.
Sylveniusgatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum