Birkagatan 31

Vasastan , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

182 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Övrigt

Källarlokal med bra läge i hjärtat av Birkastan.

Välkommen till Birkagatan 31 och denna källarlokal med mycket karaktär. Här har ni möjligheten att utforma lokalen och dess ytskikt från start för att kunna få till den såsom ni vill ha den. Lokalen består av fyra rum plus pentry och WC. Lokalen kan passa utmärkt för t.ex skönhetssalong inom spraytan/fransar/ögonbryn/injektionsbehandlingar etc. Alternativt som lager, förvaring, showroom etc. Fastigheten är icke-momspliktig! Passar perfekt för företaget som vill ha en karaktärsfull lokal med bra läge och till en förmånlig hyra. Du når S:t Eriksplan t-bana på endast ca 3 minuter till fots, så läget som sådant är utmärkt och centralt i hjärtat av Birkastan. Här har du allt du kan önska dig i form av butiker, restauranger, caféer och kommunikationer runt hörnet. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    182 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Rörstrandsgatan ligger ett stenkast från lokalen, med alla trevliga restauranger, butiker och caféer.

Närservice:

I området finns ett flertal gym, stora matbutiker, restauranger, caféer Apotek och Systembolag m.m.

Kommunikationer

Läget är mycket bra med ca 3 minuters promenad både till Sankt Eriksplan. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området.
Birkagatan 31

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

17851 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA