Dragarbrunnsgatan 65

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

74 - 196 m²

Hyra

2 600 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

CENTRALT KONTOR BELÄGET I EGET HUS PÅ INNERGÅRD!

Nu finns möjlighet att bedriva din verksamhet i ett centralt kontor i eget gårdshus. Lokalen har genomgående ljusa och smakfulla färgval och är i två plan med en area om totalt 196 kvm. Lokalen går att dela av till två lokaler om behovet finns. Ett centralt attraktivt läge!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 74 196 2 600

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2600

Utförande

Planlösning:

Lokalen har fyra kontorsrum med delvis glasade väggar och ett större rum med öppen planlösning och takfönster som ger ett generöst ljus. Det är en väl tilltagen entré som även kan användas som kontorsplats och två kök varav ett en trappa upp. Det finns även två toaletter i markplan. Lokalen har genomgående ljusa väggar och golv. Lokalen går att dela av till två lokaler om 81 kvm respektive 74-86 kvm .

Omgivning

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av service. Gågatan börjar nästintill och har diverse butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Det är promenadavstånd till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det finns även mycket bra gång- och cykelvägar som går genom hela centrum och även till det yttre delarna av Uppsala.
Dragarbrunnsgatan 65