Kungsportsavenyn 24

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 334 - 2 530 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Stor butiksyta på paradgatan Kungsportsavenyn

Nu finns möjligheten att ta del av ett av de bäst belägna butiksytorna i Göteborg. Totalytan på 2530 kvm är uppdelad i cirka: Butiksyta - 1904kvm. Entré - 126kvm. Lager - 500kvm. Varumottagning samt hiss för enkel hantering av leveranser. Kontakta oss gärna för mer information och visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 1 334 2 530

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Närservice:

Kungsportsavenyn är en populär del av stadskärnan med närhet till ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer

Flera knutpunkter på bekvämt gångavstånd, bland annat Valand, Kungsportsplatsen och Heden med både buss och spårvagnsförbindelser.
Kungsportsavenyn 24

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder