Värtavägen 21

Gärdet / Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

95 m²

Hyra

Tillträde

2021-07-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Fin liten butikslokal i bra och trevligt läge på Gärdet invid Karaplan

Egen ingång, öppna ytor lokal som lämpar sig som kontor, butik/showroom eller ateljé.

Ytor

  • Total yta:

    95 m2

Ekonomi

Tillträde:

2021-07-01.

Utförande

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Nu finns möjlighet att hyra en fin liten kontorslokal med egen ingång. Lokalen är belägen i ett trevligt läge med närhet till Karlaplan, Fältöversten, kommunikationer samt Gärdets hela grönområde. Tidigare har lokalen nyttjas som antikvariat så lokalen lämpar sig även som liten butik/showroom. Lokalen är belägen 4 trappsteg ner men har stora fönster mot gatan som gör den ljus och fin. Lokalen har nymålade ytskikt. Ytan utgörs främst av två större öppna ytor Ett pentry samt en wc. Larm och fiber finns i fastigheten.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Man parkerar enkelt längs med gatorna i området.

Närservice:

Här har du nära till allt, Östermalms breda restaurang- och serviceutbud, Fältöverstens galleria och promenadstråken ut mot Gärdet och Djurgården.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med Karlaplan t-banestation på kort promenadavstånd. Flertalet busslinjer passerar nära som exempelvis line 1, 4, och 72 de tar dig till Karlberg Station, Stora Essingen samt Gullmarsplan bl.a.
Värtavägen 21

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB