Maria Bangata 6

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 - 350 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Tengbomhuset på Södermalm

Unika lokaler i det så kallade Tengbomhuset finns nu till förfogande. Fastigheten är under renovering för att skapa moderna kontorslokaler med ett bevarande skydd av de ursprungliga och vackra detaljerna som byggnaden och lokalerna har. Entréplanet erbjuder två separata lokaler om ca 148 kvm resp 202 kvm. Lokalen/erna kan förhyras var för sig alternativt för t ex ett showroom i den ena lokalen och kontor i den andra. Lokalerna separeras av huvudentrén. Se ritning. Tillträdande hyresgäst har möjlighet att själv vara med att påverka utformningen av lokalerna. Ett hus som måste ses på plats! Välkommen på visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 148 350

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Maria Bangata 6

Byggår:

1933

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

4 av 4

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Kyld tilluft, mekanisk frånluft

Omgivning

Närservice:

Området erbjuder all tänkbar service och ett härligt folkliv med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Tantolunden och Årstaviken med sin härliga grönska ligger precis intill där man kan ta sin lunchpromenad, spontana möten eller en picknick med kollegorna.

Kommunikationer

T-bana: Röd linje - Maria Torget Pendeltåg: Ja Bussar: Flertalet bussar stannar på Rosenlundsgatan
Maria Bangata 6

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Sibyllegatan 17

11442 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB