Palermogatan 11

Värtan / Gärdet / Frihamnen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

340 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Unik lager- och kontorslokal i kreativ, historisk miljö med goda anpassningsmöjligheter i Frihamnen! Egen ingång från Palermogatan och bra lastkaj!

Denna lokal ligger är belägen i lågbyggnaden i magasin 5 med en helt egen ingång och med en unik möjlighet att exponera sig med en helt egen skylt ovanför sin huvudentré. Lokalen har stora höga fönster med industriell karaktär och vacker utsikt över Värtan. Drygt halva lokalen utgörs av lageryta utan ventilation. Ventilationen i lagerdelen om ca m² är ej anpassad för kontorsverksamhet så som ventilationen i kontors- och produktionsdelen om ca 160 m². Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Här har du möjlighet att skapa din drömlokal vad gäller både planlösning och materialval! Alternativt anpassa själv och behåll den förmånliga hyresnivån! Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i byggnaden vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.

Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info eller för att boka in en tid för visning; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 180
Kontor 160

Ytbeskrivning

Kontor/lager om ca 340 m² enligt hyresvärden. Lokalen går att avdela så att det är möjligt att endast hyra lagerdelen om ca 180 m² alternativt kontors- och produktionsdelen om ca 160 m². Mellanväggen mellan de båda delarna går även att ta ned så att hela lokalen får en öppen planlösning.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Mötesrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i en anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Historiskt har området nästan uteslutande varit en plats för sjöfart men området har delvis ändrat prägel under senare år i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamhet samt även en konsthall. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen har blivit en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Företag i närheten:

I magasin 5 huserar exempelvis Bruka Design, Auktionsverket, Independent Kostym och flera mediaproduktionsbolag. I grannbyggnaderna finns bland annat PDL Center som är en av Europas största padelanläggningar, Nasdaq Stockholm, Banankompaniet och Stockholms Konsthall.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det är generellt gott om parkeringsmöjligheter i området och garage finns i magasin 3.

Närservice:

Många restauranger i närområdet, exempelvis populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang). I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelnläggning med 22 banor. I området sker ett växande utbud av service, restauranger och butiker.

Kommunikationer

T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Dessutom promenad- och cykelavstånd till Stockholms innerstad.
Palermogatan 11

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB