Industrigatan 15

Sorgenfri , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 3 800 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Charmiga kontorslokaler i kombination med lageryta centralt i Malmö!

I utvecklingsområdet Sorgenfri finns nu lediga kontorslokaler på 800 kvm fördelat på 2 våningsplan samt lageryta på 2200 kvm . Kontorsdelen består av en blandning av mindre rum och öppna ytor. Gammalt möter nytt med synliga takbjälkar och stora glaspartier till kontorsrummen. Lagerytan på 2200 kvm ligger i anslutning till kontoret och här finns både lastport samt ett entresolplan på ytterligare 800 kvm som kan inredas till kontor alternativt användas som ytterligare lageryta. I byggnaden finns även garage.

Sorgenfri är ett av de områden i Malmö som växer och utvecklas mest.
Med sitt centrala läge och spännande kombination av industriellt arv och kreativa verksamheter, håller området på att utvecklas till en unik stadsdel. Utbyggnaden av de norra delarna av Sorgenfri omfattar runt 2 500 nya bostäder.

Industrigatan byggs om och ska bli en huvudgata i området. Den långt sträckta gatan ska knyta ihop Sorgenfri med stadens centrum. Ytor för spontana möten och verksamheter ska bidra till att stärka stadslivet. Här prioriteras cykeltrafik, ökad trygghet och grönska.

Ombyggnaden av Industrigatan syftar till att skapa en attraktiv, grön stadsgata. Det blir ett viktigt gång- och cykelstråk mellan centrum och Malmös östra delar, men även ett karaktärsfullt gaturum för boende och besökare att vistas i.

Ytan kan anpassas efter era behov!

Se vår 360-visning för full upplevelse!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 400 800
Kontor 400 800
Lager & logistik 400 2 200

Ytbeskrivning

800 kvm kontor samt 2200 kvm lageryta. Över lagendelen finns även ett entresolplan på 800 kvm för lager alt. går det att inreda till kontor.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Lastport
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Praktiska gymnasiet Malmö City, Norra Sorgenfri Gymnasium, Derome, Jensens grundskola, Crowd AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

Privat parkeringsgarage i huset. Gatuparkering.

Närservice:

Närhet till flera restauranger och butiker. 5 minuters gångavstånd till Willys.

Kommunikationer

Närhet till Nobelvägen där du enkelt når E22:an. Bara 10 minuters gångpromenad från lokalen ligger Värnhem som är ett av Malmös bussnav. Härifrån når du enkelt centralen, Lund och övriga Malmö.
Industrigatan 15

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner