Smart Yta - lokal 1

Nya industriområdet/Infarten 1 , Oskarshamn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

63 - 64 m²

Pris

899 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Var smart du också och äg en friköpt lokal!

En låg hörnlokal kvar - lokal 1. På nya industriområdet finns det nu möjlighet att förvärva denna strategiskt belägna lokal med äganderätt (friköpt). Här kan du som privatperson eller företagare äga ditt eget industriradhus och därmed slippa allt vad som heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Denna lokalen är lite annorlunda då det finns ett teknikrum på 7 kvm lägst in, varför denna lokalen är ca 63 kvm (går bort 7 kvm för teknikrum, lokalerna är annars 70 kvm). Över teknikdelen går det att bygga ett entresol plan. De positiva med just denna lokalen är att det är en hörnlokal, där man får 5 fönster som ger riktigt mycket dagsljus in i lokalen. Lokalerna är byggda som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd på ca 4 m vid porten och ca 6 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen är förberedd för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Asfalterad väg fram samt på området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Köp till ett fast pris enligt principen först-till-kvarn! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om lokalerna och köpprocessen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 63 64

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

899 000 kr

Utförande

Byggår:

2022

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen har ett attraktivt läge i utkanten av Oskarshamn utmed E22:an. Härifrån tar du dig enkelt in till stan eller vidare ut på E22:an, söderut mot Kalmar på ca 50 minuter eller norrut till Västervik på ungefär samma tid. Vill du västerut inåt landet tar du istället riksväg 37/47 mot exempelvis Växjö och Jönköping. Via Gotlandsterminalen i Oskarshamn kommer du dessutom smidigt över med färjan till Gotland. Andra fastigheter och lokaler på Oskarshamns nya industriområde består av tillverkande företag, försäljning och lager. Här blir du dessutom granne med återvinningscentralen Storskogen - vilket kan underlätta och spara mycket tid.

Smart Yta - lokal 1

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Larmgatan 28

391 32 KALMAR

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling